Baby Jogger 3

The Baby Jogger Company is the original designer and manufacturer of high performance joggers and the all-terrain three-wheel stroller. Baby Jogger’s strollers have been the industry leader for the last 25 years and are world-renowned for their superior quality, innovative designs, agility and simple functionality.

 

Varför BabyJogger?

SÄKERHET

Det finns inget som är viktigare än ditt barns säkerhet. Just därför är vi noga med att våra vagnar följer alla säkerhetsföreskrifter och genomgår tester innan de släpps på marknaden. Dessa noggranna tester analyserar våra produkter som inkluderar stabilitet, hållbarhet, livslängd, kvävnings- och klämningsrisker.

KVALITET

Baby Joggers vagnar är tillverkade och monterade i olika steg. I var och ett av dessa steg monteras vagnen på plats av samma person för att eliminera misstag. Vår process kostar mer men producerar i gengäld en av de bästa vagnarna i världen. Med hänsyn till det ovärderliga innehållet som våra vagnar ska bära, tror vi att denna extra kostnad är helt enkelt värt det!

INNOVATION

Som skapare av den ursprungliga trehjulsvagnen så vet vi, bättre än något annat företag, vad föräldrar vill ha när det gäller en terrängvagn. Från de strömlinjeformade lättviktsramarna till de lättanvända framhjulen med svängtapp, och den enda enstegs- mekanismen som finns idag på marknaden för att fälla  ihop vagnen, försäkrar Baby Jogger komfort och bekvämlighet för föräldrar på språng.

ORIGINALET

Vi har satt standarden för de bästa vagnarna under nästan tre decennier. Våra vagnar håller en av de bästa kvaliteterna i världen, med säkerhet och service som våra två högsta prioriteter. Våra erfarenheter och standard av kvalitet har gjort vårt företagsnamn lika med joggingvagnar som kategori. När du använder en av våra vagnar så känner du kvaliteten, säkerheten och en superb bekvämlighet – som du ska förvänta dig av den ledande producenten av denna kategori!

Produkter