Lindberg

LINDBERG STARTADES AV OMTANKE
Lindberg startades av omtanke. Av omtanke för ett barns frusna händer och fötter. Det var när grundaren Michael Lindberg fick sin första son som klädmärket Lindberg föddes. Sedan dess har det fortsatt, med omtanke för alla som tycker om att vistas i svensk natur och svenskt klimat.
   
SVENKST KLIMAT ÄR UNIKT       
Vårt svenska klimat är unikt, från 30 grader värme på sommare till 30 grader kyla på vintern, blandat med vind, snö, regn och sol. Med ordspråket "det finns inget dåligt väder..." jobbar DE på Lindberg hårt för att hantera vårt klimat. Med lager på lager och kläder som helt enkelt passar alla väder har Lindbergs sortiment av utomhuskläder byggts upp. Regnkläder för ruskiga dagar, vadderade kläder för att skydda mot kylan och vind- och vattentätt för höst och vår. Med solskyddskläder och badkläder för sommaren. Helt enkelt funktionsplagg skapade för att ge dig en behaglig utomhusvistelse, oavsett väder.
   
MILJÖ       
De kan också prata om vår omtanke för miljön och deras arbete att säkerställa att all tillverkning sker med så lite miljöpåverkan som möjligt. De följer EU's normer och regler (läs REACH) och idag är flera av våra plagg dessutom Öko-Tex märkta. Läs mer om deras miljöarbete här.
   
OMTANKE       
Sist men absolut inte minst, Lindberg skänker varje år pengar till barnhem i delar av världen som inte har det lika bra som vi har det här. Att handla en Lindbergprodukt innebär att Du är med och stödjer deras arbete för dessa barn (läs gärna mer om arbetet som bedrivs av Barnens Räddningsark). Av ren omtanke...

Produkter