Produkter » Barn-i-Bil » Babyskydd 0 KG - 13 KG » Aton Q, Black Beauty + bas
Aton Q, Black Beauty + bas


Aton Q, Black Beauty + bas

ATON Q BABYSKYDD
Säkerhet möter Design

Aton Q fortsätter framgången för den prisbelönta Aton babyskydd familjen i Grupp 0+ och har fått utmärkta 1,6 poäng (”BRA”) av den oberoende tyska konsumenttestorganisationen Stiftung Warentest (Test 06/2014) och tilldelades utmärkelsen "BRA" av tyska ADAC. Den österrikiska automobilorganisationen ÖAMTC ger Aton Q betyget "BRA" med historiska högsta betyget för sitt utmärkta sidokrockskydd vid installation med ISOFIX basen. I kategorierna säkerhet och skadligaämnen fick den betyget "MYCKET BRA".

- Teleskopisk Linear Side-Impact Protection (LSP System)
- Automatisk höjdinställning av sätet
- Höjdjusterbar huvudstöd med integrerad sele guide
- Matchande integrerad XXL hopfällbar sufflett
- Resesystem med CYBEX och andra märken av barnvagnar

Samspelet mellan et smart teleskopisk Linjärt Sidokrockskydd (L.S.P. System) och ett höjdjusterbara nack- och huvudstöd med inbyggd bältesguide garanterar högsta möjliga säkerhet och komfort. En nyutvecklat ”lie-flat” position ger en idealisk sittställning och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet perfekt i linje. Risken för andningssvårigheter för tidigt födda och mycket små nyfödda är därför väsentligt reducerat. En matchande XXL vikbar solskärm med UV50+ solskydd ger även skydd mot vind och regn.

TELESKOPISK L.S.P. SYSTEM
Teleskopisk linjärt sidokrockskydd

I kombination med det energiabsorberande skalet absorberar det nya teleskopiska linjära sidokrockskydd systemet (LSP System) kraften från en sidokollision.

Det nya teleskopiska linjärt sidokrockskydd system kan enkelt anpassas individuellt. Kraften från en kollision överförs från sidoskyddet och distribueras till bilbarnstolens skal. Det flexibla materialet och strukturen i bilbarnstolen absorberar därefter krafternas påverkan och kanaliserar dem bort från barnet.

INTEGRERAD AUTOMATISK HÖJDJUSTERING AV SITSEN
för att säkerställa den plattaste möjliga liggande ställning

En av de största utmaningarna för säkerhetsingenjörerna är at säkerställa den bästa möjligen transport av för tidigt födda barn och mycket små nyfödda. Halsmuskler och reflexer som ännu inte är tillräckligt välutvecklad kan leda till att barnets huvud tippar framåt så länge det sover, vilket kan medföra allvarliga andningsproblem.

Tillsammans med specialläkare och barnmorskor, och med hänsyn till resultaten av många tester, har Cybex utvecklat en ny funktion som ger den plattaste möjliga liggande ställning och vinkeln mellan huvud, hals och bröst. Risken för andningssvårigheter minskas därmed. Genom att justera nack- och huvudstödet ändras sittvinkelen automatiskt och babyskyddet "växer" med barnet. Med denna integrerade automatiska justering, erbjuder babyskyddet även större barn mer utrymme och komfort.

MATCHANDE INTEGRERAD XXL HOPFÄLLBAR SOLSKÄRM
perfekt sol- och vindskydd med UVP50+

För maximalt UV-skydd av barnets hud, uppfyller den integrerade solskärmen den stränga Australienska ”UVP50 + solskydd standard”.

Den integrerade extra stora solskärmen försvinner elegant bakom en färgkoordinerad visir. Solskärmen kan förlängas stegvis och erbjuder förutom perfekt solskydd även skydd mot vind och regn.

8-POSITIONS JUSTERBART NACK- OCH HUVUDSTÖD
för optimal skydd som växer med barnet

I kombination med det teleskopiska linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P. System) bidrar det justerbara nack- och huvudstödet till det utmärkta sidokollisionsskyddet på Aton Q bilbarnstolen.

Med det nya 8-positions höjdjusterbara nack- och huvudstöd med inbyggd bältesguide, ändras höjden på bältet automatiskt när nack- och huvudstödet justeras. Detta gör tidigare besvärligt arbeta med att justera bältet ett minne blott och reducerar risken för felanvändning.

FUNKTIONER

Energiabsorberande skal:
absorberar kraften från en kollision och skyddar barnet

Extra breda Y-bälten:
Med mjukt vadderade bälteskuddar

Längd / Bredd / Höjd: 651, 440, 395-561 mm
Vikt: 4,6 kg
ECE R44/04, Tillägg 7, Grupp 0+
Tyget kan maskintvättas i 30 °
Utvecklad och designad i Tyskland

-----

Praktisk ISOFIX-base - Base Q-fix till Cybex Aton Q

Den besvärliga fastspänningen av bilbarnstolen är inte längre nödvändig.

I enlighet med deras säkerhetstänkande, som betonar enkel användning i allmänhet och ISOFIX-systemet i synnerhet, kombineras babyskyddet med praktisk bas. Babyskyddet kan enkelt klickas på basen och användas utan att ytterligare säkra den med bilens säkerhetsbälte. En indikator bekräftar att det har installerats korrekt. Base Q-fix installeras i bilen med ISOFIX-kontakter, som ger extra stabilitet och säkerhet. Alternativt kan den fästs med bilens säkerhetsbälte i fordon som saknar ett ISOFIX-system.

Aton Q, Black Beauty + bas

Aton Q, Black Beauty + bas
Delbetalning: läs mer
I lager
Aton Q, Black Beauty + bas
Artnr: 515104103 / 515141001
Fabrikat: Cybex

Fraktklass 1 - läs mer

logo
Kampanjvara
Pris: 4 298 SEK 3 299 SEK/st
Cybex

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

 

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se