Produkter » Baby » Babysitter » Babybjörn » BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Mesh Vit
BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Mesh Vit


BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Mesh Vit

BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Mesh

En älskad klassiker i mjuk och modern design
Babysittern är en av våra mest älskade produkter. Vi lanserade den första modellen 1961 och sedan dess har miljontals barn lekt och vaggats till ro i våra babysittrar. Det senaste tillskottet heter BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft och är en mjukare och modernare version av vår numera klassiska babysitter. Med mjukt tyg, runda former och omslutande design har vi skapat känslan av ett litet ”bo” för ditt barn redan från födseln.

Mjuk design för mysigare känsla
BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft är vår klassiska babysitter i extra mjuk design. Byxselen med sin härligt mjuka stoppning är skön för barnet att hålla i. Hela babysittern präglas av runda former och en omslutande design som skapar en mysigare känsla för det lilla barnet.

Gungning som tränar motorik och balans
Barn älskar att gunga! Ditt barn lär sig snart att sätta babysittern i gungning helt själv och tränar då balans och motorik på ett helt naturligt sätt. Vår babysitter går inte på batterier utan på lekglädje.

Rätt stöd för huvud och rygg
När du väljer en babysitter från BABYBJÖRN kan du vara säker på att ditt barn får korrekt stöd för rygg och huvud. Babysittern har en formsydd tygsits som formar sig efter barnets kropp och fördelar vikten jämnt. Detta ger ditt barn bra stöd och är speciellt viktigt för spädbarn som ännu inte har fullt utvecklad muskulatur.

Passar både vila och lek
Ditt barn leklust kan snabbt gå över till en gäspning. Babysittern har olika lägen, och med en enkel och tyst manöver växlar du från upprätt lekläge till bakåtlutat viloläge. Babysittern kan också fällas ihop och bli helt platt – perfekt när den inte används eller ska med på resa.

Babysitter och barnstol i ett
BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft kan användas både som en babysitter och som en skön barnstol. Från att ditt barn är nyfött (minst 3,5 kg) och tills hon eller han har lärt sig att sittaupprätt utan stöd, kan den användas som en babysitter. När ditt barn har lärt sig att gå och sitta själv kan du vända på tyget för att skapa en skön barnstol (upp till 13 kg eller cirka 2 år).

Produktspecifikation

Ålder
Från nyfödd till ca 2 år (3,5-13 kg).

Material
Mesh: 100% polyester
Nättyg är ett idealiskt val för varmare klimat. Det luftiga nättyget som andas är svalt och bekvämt för både dig och ditt barn. Huvudmaterialet är vårt speciellt framtagna 3D-nät med mycket hög andningsförmåga och utmärkta fukttransporterande funktioner. Dessutom torkar det snabbt efter tvätt.

Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.

Vikt och mått
Vikt: 4.6 lbs/2.1 kg
Höjd/längd/bredd i högsta läge: 23 x 35 x 15.5 in/58 x 89 x 39 cm
Höjd/längd/bredd i transportläge: 4.5 x 35 x 15.5 in/11 x 89 x 39 cm

Skötselråd
Tyget är mycket enkelt att ta av och tvätta i maskin, 40 °C. Lossa bara de två elastiska banden nedtill och dra av tygsitsen från ställningen.

Manual
Här kan du enkelt ladda ner manualen.

BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Mesh Vit

BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Mesh Vit
Delbetalning: läs mer
Ej i lager
BabyBjörn Babysitter Balance Soft, Mesh Vit
Artnr: 005003
Fabrikat: BabyBjörn

Fraktklass 3 - läs mer
Kampanjvara
Pris: 1 499 SEK 999 SEK/st
BabyBjörn

  Tillbaka

Julkatalogen 2017

Julkatalogen


Butikerna/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Tel: 031 - 22 68 22

Vi har
"det mesta för de minsta"

____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se