Produkter » Bärselar » BabyBjörn Bärsele Miracle Soft Cotton Mix Svart/Silver
BabyBjörn Bärsele Miracle Soft Cotton Mix Svart/Silver


BabyBjörn Bärsele Miracle Soft Cotton Mix Svart/Silver

Ergonomiskt midjebälte och flexibelt bärande ger oslagbar komfort 
Den helt nya och unika konstruktionen med rejält vadderat och justerbart midjebälte, bekvämt ryggstöd och breda axelband ger många möjligheter till varierat bärande. Med enkla justeringar, och med din baby kvar i bärselen, fördelar du och flyttar runt vikten mellan höft, midja och axlar efter behov.  Bärselen är också individuellt anpassningsbar för att ge dig perfekt passform.

BABYBJÖRN Bärsele Miracle är formgiven för att passa din nyfödda baby redan från första dagen, utan att du behöver något extra inlägg, insats eller kudde. Du bär ditt nyfödda barn hjärtenära – högt upp på bröstet och vänt mot dig – för att få den viktiga närheten samtidigt som du har trygg uppsikt över barnets andning. Bärselen är utvecklad i nära samarbete med barnläkare och är anatomiskt anpassad efter ditt växande barn. Det betyder att huvud, nacke och rygg får stadigt stöd och att ben och höfter hålls i korrekt position redan från födseln.

Huvudstödet är viktigt för att ge stöd åt det nyfödda barnets nacke. Det är justerbart och kan vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt när hon eller han är lite äldre och kan hålla huvudet uppe själv.
Den inåtvända, upprätta bärpositionen underlättar fria andningsvägar. Du och din baby kan ha ögonkontakt och du har hela tiden uppsikt över babyns andning.


Upptäck världen tillsammans

När ditt barn är tillräckligt starkt i nacken och börjar bli nyfiken på omgivningen kan du bära henne eller honom framåtvänd i bärselen, fortfarande i säker kontakt med dig. Att få möta den spännande världen med ryggen tryggt vilande mot ditt bröst brukar väcka stor förtjusning hos de flesta små

Hållbar kvalitet
Soft Cotton Mix är en slitstark bomulls- och polyesterblandning i en mjuk och gedigen kvalitet. Bärselen finns i klassiskt stilrena färgställningar.

 

Produktspecifikation

Ålder: Från nyfödd (minst 3,5 kg) upp till ca 12 kg.
Material: 60% bomull och 40% polyester.
Säkerhet: Uppfyller säkerhetsstandarden för bärselar, EN 13209-2:2005.
Skötselråd: Maskintvätt 40 °C. Tvättas separat med skonsamt tvättmedel, utan blekmedel.

BabyBjörn Bärsele Miracle Soft Cotton Mix Svart/Silver

BabyBjörn Bärsele Miracle Soft Cotton Mix Svart/Silver
Delbetalning: läs mer
I lager
BabyBjörn Bärsele Miracle Soft Cotton Mix Svart/Silver
Artnr: 096065
Fabrikat: BabyBjörn

Fraktklass 3 - läs mer
999 SEK/st
BabyBjörn

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se