Produkter » Bärselar » BabyBjörn Bärsele One Air, Antracitgrå, 3D Mesh
BabyBjörn Bärsele One Air, Antracitgrå, 3D Mesh
BabyBjörn Bärsele One Air, Antracitgrå, 3D Mesh

- Luftig och sval 3D-mesh som torkar snabbt
- Ergonomisk och bekväm i mjuka material
- Steglös inställning av storlek och sittbredd
- Du bär länge, nyfödd till 3 år, även framåtvänt och ryggbärande

3D Mesh är ett nättyg som är mjukare och tunnare än många andra material så att du enkelt kan se och känna att ditt nyfödda barn sitter i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva. Bärsele One Air är sydd nästan helt i luftig mesh som svalkar där det lätt blir svettigt – områdena närmast dig och barnet, vid axelbanden och i grenen.

NY VERSION!
Den senaste versionen av Bärsele One Air är mjukare och smidigare. Den har ett nytt meshtyg och flera nya funktioner.

Mjukt och skönt bärande från nyfödd
Denna bärsele i 3D-mesh fungerar på precis samma sätt som Bärsele One i bomull och ger dig den viktiga närheten till ditt barn. Deras unika mesh är extra mjuk och speciellt framtagen för att passa små barn och för att tåla daglig användning. Du kan på egen hand växla lätt och säkert mellan olika bärsätt på mage och rygg. Steglös justering av bärselens storlek, sittyta och huvudstöd gör att den kan anpassas i takt med att din nyfödda växer och behoven ändras eller om ni är flera som använder bärselen.

Bärsele One Air har ett rejält midjebälte och vadderade axelband som avlastar rygg och axlar och gör det bekvämt att bära ditt barn från nyfödd och upp till tre år. Du bär ditt barn säkert och bekvämt samtidigt som du har händerna fria!

4 bärsätt på mage och rygg
Välj om du vill bära ditt barn inåtvänt (två olika höjdlägen), framåtvänt eller på ryggen.

Ergonomisk benställning
Bred, justerbar sittyta gör att ditt barns höfter hamnar i en bekväm och ergonomiskt riktig position.

Vadderade axelband för bra bärkomfort
Bärselens lyxigt tjocka vaddering i axelbanden ger en skönare känsla när du bär.

Midjebälte avlastar rygg och axlar
Midjebältet är rejält och har skön stadga vilket ger ordentlig avlastning och bra bärergonomi.

Inbyggt stöd för nyfödd
Bärsele One Air har två höjdlägen. Det övre läget använder du från nyfödd (minst 3,5 kg) för att ditt barn ska hamna i rätt position nära ditt ansikte. En tumregel är att barnet ska vara tillräckligt nära för en puss på huvudet.

Justerbart huvudstöd
Huvudstödet fungerar som ett skydd för spädbarn och ger korrekt stöd tills barnet kan hålla upp huvudet själv. Om du bär ett större barn kan du ha huvudstödet uppfällt när hen vilar eller sover i bärselen. Du justerar enkelt om det ska vara upp- eller nerfällt och hur tight huvudstödet ska sitta.

Bär stora barn på ryggen
Att bära barnet i bärsele på ryggen gör det skönare för dig som bär lite tyngre barn. Vi rekommenderar att du bär på ryggen först när barnet blivit 1 år eftersom du inte har samma uppsikt över ditt barn på ryggen.

Enkelt och säkert ryggbärande
När ditt barn sitter i bärselen vänd mot dig kan du enkelt vrida runt hela bärselen från magen till ryggen. Det är bekvämt och du gör det helt utan hjälp. Bärselens konstruktion gör att ditt barn sitter tryggt och säkert när du ändrar till ryggbärande.

Höftvänlig bärsele
International Hip Dysplasia Institute har testat Bärsele One Air och klassar den som höftvänlig. Det betyder att bärselen ger rätt stöd för ditt barns höfter och på så sätt främjar höftledernas mognadsprocess vilket är särskilt viktigt under barnets första månader.

Unikt bärseletyg
Deras unika 3D-mesh är specifikt framtagen för deras bärselar och för att passa små bebisar. Att det är ett 3D-tyg innebär att det består av tre lager – ett supermjukt nät närmast barnets hud och ett slitstarkt stumt nät ytterst med fyllning emellan. Istället för vaddering som kan göra en bärsele otymplig och varm består fyllningen i mellanlagret av en tunn enfibrig tråd som ger bärselen stadga som ett stoppat material men samtidigt mycket god luftgenomströmning så att den blir luftig och sval när du bär.

Barnvänliga material
Allt deras bärselar är fria från hälsofarliga ämnen och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass I för babyprodukter.

Produktfakta

Ålder
Från nyfödd till ca 3 år. Min. 3,5 kg/53 cm. Max 15 kg/100 cm.
Obs! När du bär ditt barn framåtvänt bör hen vara minst 5 månader och väga max 12 kg.
För barn mellan 3,5 och 4,5 kg ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna.

Material
Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex® Standard 100, klass I för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!
3D Mesh: Primärt tyg: 100‍ % polyester. Midjebältets foder: 100 % polyester. Skydd för benställningsblixtlås: 100 % bomull.

Bärsele One Air torkar väldigt snabbt tack vare det tunna och luftiga nättyget.

Tvättråd
Maskintvätt 40‍ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte. Stryk inte.

Testat och säkert
Bärsele One Air uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F223.

BabyBjörn Bärsele One Air, Antracitgrå, 3D Mesh

BabyBjörn Bärsele One Air, Antracitgrå, 3D Mesh
Delbetalning: läs mer
I lager
BabyBjörn Bärsele One Air, Antracitgrå, 3D Mesh
Artnr: 098013
Fabrikat: BabyBjörn

Fraktklass 3 - läs mer
Kampanjvara
Pris: 1 849 SEK 1 599 SEK/st
BabyBjörn

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se