Produkter » Bärselar » BabyBjörn » BabyBjörn Bärsele One Outdoors, Turkos
BabyBjörn Bärsele One Outdoors, Turkos

BabyBjörn Bärsele One Outdoors, Turkos

- Designad för ett aktivt friluftsliv med funktionsmaterial, smarta detaljer & förvaringsväska
- Ett smidigt alternativ till bärstol med 4 bärsätt inkl. ryggbärande
- Optimal bärkomfort med rejält midjebälte och vadderade axelband
- Perfekt från nyfödd till 3 år med inbyggt spädbarnsstöd
- Höftvänlig bärsele med ergonomisk, bred benställning för barnet

Bärsele One Outdoors är en helt ny bärsele för dig som har ett aktivt friluftsliv och vill ta med ditt barn på roliga utomhusaktiviteter. Den är sydd i vattenavvisande och fukttransporterande material och har ficka och hällor för snabb åtkomst till mobilen, vattenflaskan och favoritnallen. Med många inställningsmöjligheter, ett rejält midjebälte och axelband ger den överlägsen bärkomfort och är därför ett smidigt alternativ till en traditionell bärstol.

Bra funktionsmaterial – perfekt för utomhusaktiviteter
Aktiviteter med barn ute i naturen kräver material som funkar i alla väder. Bärselens yttermaterial är vatten- och smutsavvisande samtidigt som det andas. Tyget är lätt att torka av och hela bärselen torkar snabbt efter regn och tvätt. För optimal andningsförmåga, elasticitet och stadga har flera olika nättyger använts. Insidan är gjord av ett extra mjukt nättyg som är snällt mot små kinder och munnar. Mellan bäraren och barnet finns ett tunt nät för ökat luftflöde. Och i axelbanden och midjebältet har vi använt ett avancerat 3D-nät, som tillsammans med ett fuktavvisande skum ger hög bärighet och ökar bärkomforten.

Ficka på midjebältet och hällor på axelbanden
Bärsele One Outdoors har en avtagbar ficka på midjebältet för din mobil, nycklar, nappar eller andra småsaker som du vill ta med till ditt barn på utflykten. Flera hällor på axelbanden ger dig möjlighet att fästa t.ex. vattenflaska och ha nödvändiga saker som snuttefilten och gosedjuret inom räckhåll.

Smart förvaringsväska på köpet
Ett aktivt liv med utflykter och utomhusaktiviteter med barn kan innebära mycket grejer att hålla reda på. Därför får du med en praktisk väska som du kan förvara och transportera bärselen i.

Bekvämt ryggbärande ett smidigt alternativ till bärstol
Bärsele One Outdoors är en smidig variant av bärstol, gjord för dig som snabbt och enkelt vill njuta av ett skönt friluftsliv. När ditt barn vill rida på din rygg är det enkelt fixat utan risk att tappa barnet. Med barnet vänt mot dig i bärselen kan du snurra runt hen till ryggen på ett säkert och bekvämt sätt. Och du gör det utan hjälp från någon.

4 ergonomiska sätt att bära på mage och rygg
Bärselen underlättar för dig som älskar friluftsliv och vill ta med ditt barn på utomhusaktiviteter. Du kan bära ditt barn på fyra ergonomiska sätt: vänt mot dig i två olika höjdlägen, framåtvänt och på din rygg.

Möjlighet att bära framåtvänt
Ibland kan det vara roligt att sitta framåt och se allt som mamma och pappa ser! I den här bärselen kan du bära framåtvänt från fem månaders ålder, när barnets nacke är tillräckligt stabil. Fäll bara ner huvudstödet. Och när det är dags för en tupplur kan du fälla upp huvudstödet och vända ditt barn inåt.

Optimal bärkomfort med rejält midjebälte och axelband
Det ska vara bekvämt att bära, oavsett om du har en litet barn på magen eller ett större på ryggen. Med Bärsele One Outdoors kan du som förälder fortsätta ditt aktiva liv. Den är utrustad med vadderade, formsydda axelband och ett rejält midjebälte som ger bra stöd och avlastning, särskilt när du bär ett tyngre barn. Midjebältet knäpps enkelt bakom ryggen med en krok och både axelband och midjebältet är lätta att justera för perfekt passform.

Höftvänlig bärsele med ergonomisk, bred benställning för barnet
Bärselens sittyta är 32 cm vilket ger ditt barn en ordentligt bred och ergonomisk benställning när du bär barnet vänt mot dig på magen och på ryggen. International Hip Dysplasia Institute har testat Bärsele One Outdoors och utnämnt den till ”höftvänlig bärsele". Det betyder att den ger rätt stöd för barnets höfter och på så sätt främjar höftledernas mognadsprocess, vilket är särskilt viktigt under de första månaderna.

Från nyfödd till 3 år med inbyggt spädbarnsstöd
Bärsele One Outdoors kan du använda länge eftersom den passar direkt från nyfödd och upp till tre år (15 kg). Det finns dessutom ett speciellt höjdläge för nyfödda så att du kan bära ditt lilla barn på bästa sätt – högt upp på bröstet, hjärta mot hjärta. Perfekt för dig som vill uppleva friluftsliv och ta med ditt barn på äventyr redan i liten ålder.

Stadigt, justerbart huvudstöd
Ett bra huvudstöd är mycket viktigt under de första fem månaderna tills barnet kan hålla huvudet upprätt själv. Den här bärselen har ett stadigt, justerbart stöd för huvud och nacke. Huvudstödet kan justeras steglöst och anpassas individuellt.

Produktfakta

Från nyfödd till 3 år.
Min. 3,5 kg/53 cm.
Max. 15 kg/100 cm.
Rekommenderad minimiålder i framåtvänt läge: 5 månader.
Rekommenderad minimiålder på ryggen: 12 månader.
För barn mellan 3,5 och 4,5 kg ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna.

Material
Alla tyger i den här produkten är godkänd enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att Bärsele One Outdoors är helt fri från hälsofarliga och allergiframkallande ämnen.
Huvudmaterial: 100 % polyamid
Tygbeläggning: 100 % polyuretan
Nättyg: 100 % polyester
Skydd för benställningsblixtlås: 100 % bomull

Säkerhet
Bärsele One Outdoors uppfyller säkerhetsstandarden EN13209-2:2005 för bärselar.

Skötselråd
Hela bärselen tvättas enkelt i maskin 40 oC. Torkar snabbt efter tvätt.

BabyBjörn Bärsele One Outdoors, Turkos

BabyBjörn Bärsele One Outdoors, Turkos
Delbetalning: läs mer
I lager
BabyBjörn Bärsele One Outdoors, Turkos
Artnr: 094066
Fabrikat: BabyBjörn

Fraktklass 3 - läs mer
Kampanjvara
Pris: 1 999 SEK 1 699 SEK/st
Mer information: Produktblad
BabyBjörn

Relaterade Artiklar

Haklapp till Bärsele One, Svart
Praktisk för digDin Bärsele One behöver inte tvättas...
129 SEK

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se