Produkter » Äta » BabyBjörn Mjuk Haklapp, Lila
BabyBjörn Mjuk Haklapp, Lila


BabyBjörn Mjuk Haklapp, Lila

En bekväm haklapp i mjuk och skön plast som fångar upp all mat som inte hamnar i barnets mun. Haklappen är lätt att rengöra och den snabbtorkande plasten gör att du kan använda den snart igen. Passar barn från ålder 4 månader.

Bekväm att ha på sig länge
Den mjuka halslinningen ligger skönt mot barnets hals utan att skava och den steglöst justerbara knäppningen ser till att haklappen alltid passar ditt växande barn. Eftersom knäppningen inte låses fast eller knyts kommer öppnas den lättare om haklappen skulle fastna i något.

Djup spillficka fångar upp kladd
Den djupa fickan rymmer mycket spill och haklappens stadiga material gör att den håller formen så inte maten i den mosas ut. Storleken på haklappen är anpassad så den inte hakar fast under bordet.

Lätt att rengöra
Haklappen är lätt att torka av med en fuktig trasa, skölja under rinnande vatten eller diska i diskmaskin. Hela haklappen är tillverkad i samma snabbtorkande plastmaterial, så du inte behöver vänta på att den ska torka utan kan använda den direkt igen.

Testade och säkra material
Plasten är livsmedelsgodkänd och uppfyller alla relevanta säkerhetsstandarder. Produkten är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly eller brom. Plasten är dessutom återvinningsbar.


Produktfakta

Ålder: Från cirka 4 månader
Mått: Halsmått: 19-30 cm
Material: Mjuk Haklapp är tillverkad av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).
Skötsel: Torka av med en fuktig trasa eller skölj under rinnande vatten. Det går utmärkt att diska haklappen i maskin. Undvik dock att placera den nära diskmaskinens värmeelement.

BabyBjörn Mjuk Haklapp, Lila

BabyBjörn Mjuk Haklapp, Lila
Delbetalning: läs mer
I lager
BabyBjörn Mjuk Haklapp, Lila
Artnr: 046263
Fabrikat: BabyBjörn

Fraktklass 4 - läs mer
129 SEK/st
BabyBjörn

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se