Produkter » Barn-i-Bil » Babyskydd 0 KG - 13 KG » Britax Baby-Safe I-Size, Cosmos Black
Britax Baby-Safe I-Size, Cosmos Black

Britax Baby-Safe I-Size, Cosmos Black

Maximal trygghet för din baby med nya BABY-SAFE i-SIZE
BABY-SAFE i-SIZE är vårt första babyskydd som är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size). BABY-SAFE i-SIZE är utformat för att skydda ditt barn och göra resan bekväm, direkt från födseln upp till 15 månaders ålder (0 - 13 kg) eller då barnet når en längd av 83 cm.

PLATS ATT VÄXA – LÄMPLIG FRÅN FÖDSELN UPP TILL 15 MÅNADERS ÅLDER
BABY-SAFE i-SIZE är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size) och kan användas direkt från födseln upp till 15 månaders ålder, eller tills barnet når en längd av 83 cm. Babyskyddet kommer med en insats för nyfödda som erbjuder extra stöd och dessutom ger utökat skydd vid en eventuell krock. Insatsen kan tas bort och höjden på huvudstödet justeras i takt med att ditt barn växer.

PATENTERAD LUTNINGSTEKNOLOGI GÖR RESAN SÄKRARE OCH SKÖNARE
Det är svårt att avgöra vilket sittläge som är bäst för det nyfödda barnet i bilen. Innan barnets muskler hunnits utvecklats tillräckligt är en planare sittställning oftast bekvämast, medan ett mer upprätt läge ger större säkerhet vid en eventuell krock. Med BABY-SAFE i-SIZE får du en enkel lösning på problemet – vår patenterade teknologi erbjuder din baby ett planare sittläge utan att kompromissa med säkerheten , och när du justerar huvudstödet justeras även barnets position. Med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE ökar flexibiliteten ytterligare och ditt barn kan sitta ännu bekvämare och säkrare.

TRYGGHET PÅ DITT BARNS FÖRSTA RESOR
Barn, och speciellt nyfödda, är de mest utsatta och ömtåliga passagerarna i bilen och de måste skyddas från alla tänkbara skador. Därför fokuserar vi uteslutande på att utveckla, testa, förbättra och tillverka bilbarnstolar som erbjuder högsta möjliga säkerhet och som överträffar de stränga normer som gäller i den nya säkerhetsstandarden ECE R129. När du köper en BABY-SAFE i-SIZE köper du samtidigt vår forskning och vårt starka engagemang i ditt barns säkerhet, vilket gör det möjligt för dig att tryggt njuta av era resor tillsammans.

MONTERINGSALTERNATIV
- Babyskydd på bas

Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn.

Våra i-Size-baser kan installeras på alla platser i bilen som är godkända för i-Size. Titta i bilens instruktionsbok för att hitta i-Size-godkända placeringar.

Vill du använda en i-Size bilbarnstol i en bil som har ISOFIX-fästen, men saknar i-Size-godkända placeringar? Kontrollera att babyskyddsbasen är kompatibel med din bil – titta i vår fordonslista eller på produktsidan.


- Bältad

Britax ger dig ökad flexibilitet eftersom du även kan fästa bilbarnstolen med bilens eget integrerade trepunktsbälte. Funktionen är extra praktisk när du vill flytta bilbarnstolen mellan olika bilar, och alla kanske inte har ISOFIX. Bältesguiden på bilbarnstolen visar hur du gör installationen på ett korrekt sätt.

Granska bilens instruktionsbok för att hitta lämpliga placeringar, och be din lokala återförsäljare att utföra en provinstallation i din bil innan du köper bilbarnstolen. (Be att installationen utförs av personal som utbildats av Britax.)

OBS! Bas ingår ej!

FÄRDRIKTNING
Bakåtvänd montering
40 cm - 83 cm

Mått: H58 x B44 x D67 cm
Vikt: 4,8 kg

Britax Baby-Safe I-Size, Cosmos Black

Britax Baby-Safe I-Size, Cosmos Black
Delbetalning: läs mer
I lager
Britax Baby-Safe I-Size, Cosmos Black
Artnr: 2000024376
Fabrikat: Britax

Fraktklass 1 - läs mer

logo
Kampanjvara
Pris: 2 299 SEK 1 849 SEK/st
Britax

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Avvikande öppettider:

Midsommarafton 10-14
Midsommardagen STÄNGT

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se