Produkter » Barn-i-Bil » Babyskydd 0 KG - 13 KG » Britax Dualfix M I-Size, Grey Marble
Britax Dualfix M I-Size, Grey Marble


Britax Dualfix M I-Size, Grey Marble

Upptäck bilbarnstolen med en extra twist
Flexibla DUALFIX M i-SIZE är ett bra val när ditt barn vuxit ur babyskyddet. Bilbarnstolen är lämplig för barn mellan 61-105 cm. Eftersom DUALFIX M i-SIZE kan roteras 90 grader mot bildörren är det barnsligt enkelt att lyfta i och spänna fast barnet. DUALFIX M i-SIZE imponerar med sina fantastiska funktioner, men också med sin prisbelönta design – bilbarnstolen är lika snygg som säker.

Långvarig komfort för dig och ditt barn
Ett babyskydd väger inte så mycket och är praktiskt att ta med överallt under ditt barns första månader, men efterhand som barnet växer kan det kännas smidigare att använda en bilbarnstol som alltid finns i bilen. Det är då du verkligen kommer att uppskatta DUALFIX M i-SIZE – eftersom stolen kan roteras är det riktigt enkelt att lyfta i och spänna fast ditt barn. Bilbarnstolen passar alla barn från 61 cm längd och har flera lutningslägen, samt en justerbar antirotationsbåge för bästa komfort upp till 4-års ålder.

Betryggande säkerhet – varje dag
Ditt barns trygghet är vår högsta prioritet och därför kompromissar vi aldrig när det gäller säkerhet. Våra interna säkerhetsstandarder är strängare än den nuvarande standarden ECE R 129 (i-Size) kräver. DUALFIX M i-SIZE är utrustad med flera innovativa säkerhetsfunktioner, till exempel det överlägsna sidokrockskyddet SICT inside, som innebär att ett specialtillverkat stålelement infogas i bilbarnstolen, och vårt patenterade Pivot Link ISOFIX System. På så sätt kan du alltid vara säkert på att ditt barn får ett optimalt skydd vid en eventuell olycka, oavsett om din bil blir påkörd framifrån, bakifrån eller från sidan.

Tysk kvalitet
För oss är det en självklarhet att produktutveckling och produktion bör ligga så nära varandra som möjligt. DUALFIX M i-SIZE har utvecklats, designats och tillverkats i Tyskland, och innan bilbarnstolen godkändes genomgick den flera grundliga tester i vårt egna, moderna krocktestcenter. Därför kan vi garantera alla våra kunder högsta möjliga kvalitet – inte bara vad gäller själva stolens säkerhet, utan också för klädsel och andra textilier som alla tillverkas i Europa. Allt för att våra barn ska färdas tryggt i trafiken.

Funktioner
- Höj- och sänkbart stödben
- Avtagbart överdrag
- 360 degree rotation
- Justerbar rotationsbåge
- Överlägset sidokrockskydd
- Britax Römer Pivot Link-system
- Åk bakåtvänt längre
- Flera olika lutningslägen
- Djupa sidokrockskydd
- V-format nackstöd
- Våra nya, mjuka axelband
- Fempunktssele

VIKT & DIMENSIONER
H x B x D: 48 x 44 x 74 cm
Vikt: 15 kg

 

Britax Dualfix M I-Size, Grey Marble

Britax Dualfix M I-Size, Grey Marble
Britax Premium Line
Delbetalning: läs mer
I lager
Britax Dualfix M I-Size, Grey Marble
Artnr: 2000030780
Fabrikat: Britax

Fraktklass 1 - läs mer

logo
6 395 SEK/st
Britax

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

 

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se


Kampanjen gäller 1 juni till och med 31 juli 2020 Gäller 1:a juni till och med 31 juli 2020