Produkter » Barn-i-Bil » Babyskydd 0 KG - 13 KG » Britax Swingfix i-Size, Storm Grey
Britax Swingfix i-Size, Storm Grey


Britax Swingfix i-Size, Storm Grey

”Snygga kurvor och överlägsen teknologi” – Så lät det när en internationell jury nyligen utsåg BRITAX nya bilbarnstol SWINGFIX i-SIZE till vinnare av iF DESIGN AWARD! #britaxroemer

Upptäck bilbarnstolen med en extra twist
SWINGFIX i-SIZE är vår mest flexibla bilbarnstol och kan användas upp till 4 års ålder (105 cm). Bilbarnstolen, som godkänts i det krävande svenska PLUS-testet, erbjuder bästa komfort för såväl barn som föräldrar. SWINGFIX i-SIZE kan vridas 90 grader, vilket gör det riktigt enkelt att lyfta in och ta ur ditt barn – du bara vrider stolen mot bildörren. SWINGFIX i-SIZE förenar säkerhet och modern design – allt för att göra resandet enkelt och tryggt för dig och ditt barn.

Nyfödd - 4 år | 40 - 105 cm | 0 - 18 kg

Med SWINGFIX i-SIZE sitter ditt barn bekvämt under hela resan
Ditt barn växer cirka 52 cm under de fyra första åren. Under denna tid hinner hen växa ur hela åtta klädstorlekar, men SWINGFIX i-SIZE erbjuder skön sittkomfort ända upp till fyraårs ålder. Bilbarnstolen har flera olika lutningslägen, utökat benutrymme för de lite större barnen och kan dessutom fällas till en bekväm och ergonomisk sittposition för de allra minsta. Med andra ord: ultimat komfort under de första fyra åren av ditt barns liv.

Betryggande säkerhet – varje dag
Ditt barns trygghet är vår högsta prioritet och därför kompromissar vi aldrig när det gäller säkerhet. Våra interna säkerhetsstandarder är strängare än de lagen kräver. SWINGFIX i-SIZE är utrustad med flera innovativa säkerhetsfunktioner, till exempel det överlägsna sidokrockskyddet SICT inside som innebär att ett specialtillverkat stålelement infogas i bilbarnstolen. På så sätt får ditt barn ett optimalt skydd vid en eventuell olycka, oavsett om din bil blir påkörd framifrån, bakifrån eller från sidan. Detta har bl a bevisats i det svenska PLUS-testet – ett av de mest krävande testen för bilbarnstolar.

Tysk kvalitet
För oss är det en självklarhet att produktutveckling och produktion bör ligga så nära varandra som möjligt. SWINGFIX i-SIZE har utvecklats, designats och tillverkats i Tyskland, och innan bilbarnstolen godkändes genomgick den flera grundliga tester i vårt egna, moderna krocktestcenter. Därför kan vi garantera alla våra kunder högsta möjliga kvalitet – inte bara vad gäller själva stolens säkerhet, utan också för klädsel och andra textilier som alla tillverkas i Europa. Allt för att våra barn ska färdas tryggt i trafiken.

Funktioner
- Höj- och sänkbart stödben
- Avtagbart extraöverdrag
- 90 graders rotation
- Justerbar rotationsbåge
- Överlägset sidokrockskydd
- Åk bakåtvänt längre
- Flera olika lutningslägen
- Djupa sidokrockskydd
- V-format nackstöd
- Skyddande axelbandsmuddar i mjuk neopren
- Fempunktssele

VIKT & DIMENSIONER
H x B x D: 48 x 44 x 74 cm
Vikt: 15 kg

Britax Swingfix i-Size, Storm Grey

Britax Swingfix i-Size, Storm Grey
Britax Premium Line
Delbetalning: läs mer
I lager
Britax Swingfix i-Size, Storm Grey
Artnr: 2000026912
Fabrikat: Britax

Fraktklass 5 - läs mer
Kampanjvara
Pris: 5 995 SEK 5 090 SEK/st
Britax

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

 

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se