Produkter » Barn-i-Bil » Babyskydd 0 KG - 13 KG » Cybex Aton 5, Pepper Black inkl. Base 2-Fix
Cybex Aton 5, Pepper Black inkl. Base 2-Fix


Cybex Aton 5, Pepper Black inkl. Base 2-Fix

Grupp 0+, 0 - 13 kg, Från nyfödd till ca 18 månader

I fotspåren av sina föregångare, t.ex. den prisbelönta Aton 2, grupp 0+ testvinnare i 6/2012 Stiftung Warentest test av bilbarnstolar, lägger Aton 5 till ytterligare funktioner i den framgångsrika Aton serien.

- Integrerad höjdjustering av sätet för en lie-flat läge
- 8-positions höjdjusterbart nackstöd med integrerade sele guider
- Linear Side-impact Protection (L.S.P. System)
- Integrerad XXL vikbar sufflett med UVP50+ solskydd

De unika säkerhetsfunktioner, t.ex. höjdjusterbara nackstöd med integrerade sele guider förbättrar den utmärkta säkerhet med det energiabsorberande skalet i kombination med krocktest beprövade LSP systemet ytterligare. Tillsammans med nya komfortfunktioner, som t.ex. den stora XXL sufflett, har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda. En ny funktion ger en perfekt sittvinkel och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet perfekt anpassad. Risken för kvävning genom huvudet faller framåt är därmed betydligt reducerat. Bilbarnstolen kan användas bältade eller med en av våra baser för enkel installation.

HÖJD-JUSTERBART NACKSTÖD (8 POSITIONER)
Lätt att hantera och perfekt skydd som växer med barnet

Ett nackstöd med 8 positioner med integrerad bältesguide är en annan aspekt på babyskyddets optimala sidokrockskydd.

Höjden på bältet justeras automatiskt beroende på nackstödets höjd, därför är det krångliga med att trä på och av bältet ett minne blott. Y-bältes-systemet har visat sig vara en mycket effektiv och bekväm säkerhetslösning, särskilt för mycket små bebisar. Det mjuka sätesinlägget fastsatt vid nackstödet kan också användas för att justera höjden på babyns bäcken.

L.S.P. SYSTEM
Linjärt Sido-krock skydd

Det linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System) absorberar kraften från en kollision från sidan i kombination med det energiabsorberande skalet.

Den allra första stöten vid en olycka fördelas av det Linjära Sido-krock skyddet (L.S.P. System) och dess utsträckbara skydd och absorberas av sätets flexibla materialstruktur. Babyskyddets flexibla material och struktur absorberar sedan krafterna från stöten och leder dem bort från babyn.

SÄTETS INTEGRERADE HÖJDJUSTERING
För att göra sätets yttre skal så platt som möjligt eller mer rymligt

För tidigt födda och mycket små bebisar har fortfarande underutvecklade nackmuskler och reflexer och det finns en stor risk att huvudet faller framåt. Detta kan leda till allvarliga andningsproblem och till och med kvävning.

I nära samarbete med tyska läkare och barnmorskor har ett stort antal tester utförts för att bestämma den idealiska sittvinkeln för spädbarn, medan en ny funktion som garanterar plattast möjliga liggposition utvecklades. Risken för kvävning är därigenom betydligt reducerad. Justeringsmekanismen erbjuder även större barn mer utrymme och komfort.

CYBEX TRAVEL SYSTEM
Platsbesparande reselösning

CYBEX babyskydd kan lätt omvandlas till ett resesystem med CYBEX och andra varumärken av barnvagnar och sittvagnar

Med hjälp av en enkel adapter kan alla CYBEX babyskyddstolar lätt omvandlas till ett praktisk resesystem med CYBEX Callisto, Onyx eller Topaz barn- och sittvagnar. De är också kompatibla med andra märken av barn- och sittvagnar, inklusive Bugaboo, Baby Jogger och Mamas & Papas osv. CYBEX ger därmed en lätt, flexibel och platsbesparande reselösning för storstadslivet eller på vägen och erbjuder föräldrar en ny dimension av mobilitet.

Längd / Bredd / Höjd: 640 / 430 / 390-560 mm
Vikt: 4,8 kg
ECE R44/04, Grupp 0+
Tyget kan maskintvättas i 30 °
Utvecklad och designad i Tyskland

----

ATON BASE 2-FIX

Säker och enkel installation för maximal komfort. Babyskyddet klickas fast direkt på basen, vilket gör fastspänningsprocessen till en barnlek.

Aton Base-fix monteras i bilen med ISOFIX-anslutningen, vilket ger stor säkerhet och stabilitet. Alternativt kan fix-basen bälte monteras när den används i fordon som inte har ISOFIX. Basen är utrustad med en indikator som bekräftar korrekt montering.

Cybex Aton 5, Pepper Black inkl. Base 2-Fix

Cybex Aton 5, Pepper Black inkl. Base 2-Fix
Delbetalning: läs mer
I lager
Cybex Aton 5, Pepper Black inkl. Base 2-Fix
Artnr: 518002179
Fabrikat: Cybex

Fraktklass 1 - läs mer

logo
2 999 SEK/st
Cybex

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se