Produkter » Barn-i-Bil » Babyskydd 0 KG - 13 KG » Cybex Cloud Q Plus, Autumn Gold + bas
Cybex Cloud Q Plus, Autumn Gold + bas


Cybex Cloud Q Plus, Autumn Gold + bas

! Plus-versionen har fått sitt karakteristiska utseende genom ett exklusivt, mycket slitstarkt tyg med en twill effekt i en denim look. !

Testvinnare i gr. 0+ (0-13 kg)
ADAC/Stiftung Warentest (06/2015)
Betyg: ++ = Sehr Gut (Riktigt bra), (0,5-1,5)

Grupp 0+, 0 - 13 kg, Från nyfödd till ca 18 månader

Cloud Q är det senaste resultatet av deras pågående forskning. Babyskyddet bygger på den starka traditionen från föregående CYBEX premium babyskydd, samtidigt som det förbättrar de redan pålitliga och unika särdragen till exempel med en platt liggande position utanför bilen. Resultatet är en perfekt symbios mellan enastående skydd och ett nytt sorts resesystem för utomordentlig säkerhet i och utanför bilen.

- Ergonomisk platt liggande position utanför bilen
- Automatisk höjdjustering i bilen för för tidigt födda och mycket små barn
- Nackstöd höjdjusterbart i 11 lägen med integrerada bältesguider
- Teleskopiskt linjärt sidokrockskydd (L.S.P. System)
- Integrerat hopfällbart XXL solskydd
- Resesystem med CYBEX och andra märkessittvagnar
- Uppfyller det nya ECE R44 / 04 tillägg 7

Tack vare en platt position blir babyskyddet en babylift utanför bilen. Detta innovativa resesystem kompletteras av ett teleskopiskt linjärt sidokrockskydd, en nästan platt liggande vinkel även i bilen och ett XXL solskydd med UVP50+. Babyskyddets nackstöd, som är höjdjusterbart i 11 lägen, ändrar samtidigt bältets längd och sittvinkel. Som ett resultat av detta växer babyskyddet med barnet.

En ny funktion hos Cloud Q är att den kan ändras till en horisontell position utanför bilen. Med ett längre fotstöd och en platt-liggande position kan barnet ligga bekvämt och i en ergonomiskt riktig position.

Vinkeln kan lätt justeras med en hand utan att barnet behöver lyftas ut från babyskyddet och handtaget förblir i bärläget för lättare rörlighet. I kombination med CYBEX sittvagnar kan Cloud Q användas som ett visuellt harmoniskt resesystem. Tack vare den platt liggande vinkeln omvandlas babyskyddet till en praktisk och smart babylift för de första månaderna. Den sovande babyn kan vila med optimalt skydd och i en ergonomiskt riktig position.

 

Cloud Q är anpassad till behoven även hos de mest ömtåliga nyfödda och för tidigt födda bebisarna. Transporten av för tidigt födda och mycket små bebisar, vars nackmuskler och reflexer ännu inte är fullt utvecklade, är en av de största utmaningarna för deras säkerhetstekniker. Att huvudet tippar framåt, vilket kan leda till andningsproblem vid sömn, måste till varje pris undvikas.

Tillsammans med tyska medicinska specialister och barnmorskor, och med hänsyn tagen till resultat från flera tester, utvecklades en ny funktion som möjliggör plattast möjliga liggande vinkel mellan huvud, nacke och bröst. Risken för andningssvårigheter är därmed reducerad. Genom att justera nackstödet ändras sittvinkeln automatiskt och bilbarnstolen växer med barnet. Med denna integrerade automatiska justering erbjuder bilbarnstolen också större barn mer utrymme och komfort.

Det teleskopiska linjära sido-krock skyddet (L.S.P. System) absorberar kraften från en sido-kollision i kombination med det energiabsorberande skalet.

Det teleskopiska linjära sidokrockskyddet kan lätt och individuellt justeras. De allra första krafterna vid en olycka förs över genom det förlängda sidoskyddet som vetter mot dörren och fördelas till bilbarnstolens skal. Det flexibla materialet och strukturen på babyskyddet absorberar sedan krafterna från en kollision och leder dem bort från babyn.


I kombination med det teleskopiska linjära sidokrockskyddsystemet bidrar det höjdjusterbara nackstödet till det utmärkta sidokrockskyddet på Cloud Q babyskydd.

Med det nya nackstödet som är höjdjusterbart i 11 positioner med integrerad bältesguide ändras längden på bältet automatiskt när nackstödet justeras. Detta gör att besvärligt hanterande av bälte som ska träs i och ut inte behövs samt gör det nästan omöjligt att använda på fel sätt.


För maximalt skydd av babyns hud uppfyller det matchande XXL hopfällbara solskyddet den stränga australiska UVP50+ solskyddsstandarden.

Det integrerade, extra stora solskyddet försvinner elegant bakom en färgkoordinerad skärm. Det kan fällas ut stegvis, och erbjuder inte bara perfekt solskydd utan även skydd mot vind och regn.

 

Längd / Bredd / Höjd: 665, 440, 403-570 mm
Vikt: 5,4 Kg
ECE R44/04, Tillägg 7, Grupp 0+
Tyget kan maskintvättas i 30°
Utvecklad och designad i Tyskland

--

Praktisk ISOFIX-base - Base Q-fix till Cybex Cloud Q

Den besvärliga fastspänningen av bilbarnstolen är inte längre nödvändig.

I enlighet med deras säkerhetstänkande, som betonar enkel användning i allmänhet och ISOFIX-systemet i synnerhet, kombineras babyskyddet med praktisk bas. Babyskyddet kan enkelt klickas på basen och användas utan att ytterligare säkra den med bilens säkerhetsbälte. En indikator bekräftar att det har installerats korrekt. Base Q-fix installeras i bilen med ISOFIX-kontakter, som ger extra stabilitet och säkerhet. Alternativt kan den fästs med bilens säkerhetsbälte i fordon som saknar ett ISOFIX-system.

Cybex Cloud Q Plus, Autumn Gold + bas

Cybex Cloud Q Plus, Autumn Gold + bas
Delbetalning: läs mer
I lager
Cybex Cloud Q Plus, Autumn Gold + bas
Artnr: 517000053/515141001
Fabrikat: Cybex

Fraktklass 1 - läs mer

logo
Kampanjvara
Pris: 5 398 SEK 4 290 SEK/st
Cybex

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se