Produkter » Barn-i-Bil » Bältesstolar från 4år >> » Cybex Solution Q-Fix, Autumn Gold
Cybex Solution Q-Fix, Autumn Gold


Cybex Solution Q-Fix, Autumn Gold

Den innovativa Solution Q-fix kombinerar många års erfarenhet från en framgångsrik och prisbelönt Grupp 2/3 bilbarnstolsfamilj med de senaste rönen och resultaten från material-och säkerhetsforskning och den unika designen av CYBEX PLATINUM produktlinje.

Samspelet mellan den patenterade, justerbara nack- och huvudstöd som hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen och ett optimerat Linjärt Sidokrockskydd (LSP System Plus) säkerställer högsta säkerhet och komfort. En ny automatisk höjd-och breddjustering möjliggör en flexibel och optimal anpassning av bilbarnstolen till barnets storlek. Ett nytt luftventilationssystem garanterar en bekväm temperatur på sittplatsen även varma dagar.

Det optimerade fällbara nack- och huvudstödet hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. Huvudet styrs aktivt in i en säker position.

En oumbärlig del av Solution seriens säkerhetskoncept är det 3-positions fällbara nack- och huvudstödet. Det justerbara nack- och huvudstöd flyttar säkert balanspunkten av barnets huvud lätt bakåt och hindrar det från att falla framåt när barnet sover. I händelse av en sidokollision, förblir barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Förutom att förbättra den passiva säkerheten, säkerställer den patenterade nack- och huvudstödet också en bekväm sovställning.

De flesta barnen når 55 % av deras totala höjd vid tre års ålder och vid 12 års ålder har de slutfört 89 % av deras tillväxt. Det betyder att de genomsnittlig växer med 60 cm under den period bilbarnstolen ska används.

För att ge bästa möjliga skydd och komfort i hela användningsperioden, har den nya CYBEX Solution Q-fix en integrerad höjd- och breddjustering - en ny säkerhetsfunktion för flexibel och optimal anpassning av stolen till barnets storlek. Med en-handsmekanismen och 11 justeringsmöjligheter kan höjden och bredden på sätet justeras samtidigt. Stolen kan växa upp till 8 cm i bredden och 20 cm i höjden. Barnet sitter därmed alltid optimalt inom skyddszonen på huvud- och axelskyddet och stolen känns aldrig trång.

Luftventilationssystemet säkerställer en bekväm temperatur på sittplatsen även varma dagar.

En annan viktig del är komforten. Solution Q-fix har ett nät av ventilationskanaler som går genom ryggstödet och sitsen. Luft kan cirkulera genom ventilationshålen på framsidan av sätet och under klädseln och leds bort från barnet genom ytterligare öppningar i ryggstödet. Detta säkerställer en bekväm temperatur på sittplatsen även varma dagar.


Det optimerade linjära sidokollisionsskyddet (L.S.P. System Plus) absorberar kollisionskraften på ett mycket tidigt stadium.

Den nya breddjusteringen arbetar hand i hand med L.S.P. System Plus - ett optimerat linjärt sidokollisionsskydd. Kraften av en sidokollision kollision minskas därigenom systematiskt med de extra säkerhetskuddar och med axel- och huvudskyddet. Samtidig absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position.

 

Längd / Bredd / Höjd: 412, 529-612, 619-817 mm
Vikt: 7,1 Kg
ECE R44/04, Grupp 2/3, 15 - 36 kg, Från 3 till 12 år
Tyget kan maskintvättas i 30 °
Utvecklad och designad i Tyskland

Cybex Solution Q-Fix, Autumn Gold

Cybex Solution Q-Fix, Autumn Gold
Delbetalning: läs mer
I lager
Cybex Solution Q-Fix, Autumn Gold
Artnr: 514120017
Fabrikat: Cybex

Fraktklass 1 - läs mer

logo
Kampanjvara
Pris: 2 999 SEK 2 499 SEK/st
Cybex

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se