Produkter » Barn-i-Bil » Bältesstolar från 4år >> » Cybex Solution Q3-Fix, Mystic Pink
Cybex Solution Q3-Fix, Mystic Pink


Cybex Solution Q3-Fix, Mystic Pink

Den innovativa Solution Q3-fix kombinerar de många åren av erfarenhet av en framgångsrik Grupp 2/3 bilbarnstolsfamilj med de senaste upptäckterna av material och säkerhetsforskning och CYBEX PLATINUM:s ikoniska design.

- Optimerad lutande huvudstöd (patenterad)
- Automatisk höjd och bredd justering (11 positioner)
- Optimerad linjärt sidokrockskydd (LSP System Plus)
- CYBEX säkerhetsinlägg
- ISOFIX Connect System
- Luftventilationssystem

Samspelet mellan det patenterade lutande nackstödet som förhindrar det farliga tippandet framåt av huvudet medan man sover och ett optimerat linjärt sidokrockskydd (L.S.P. System Plus) garanterar den högsta nivån av säkerhet och komfort. En ny automatisk höjd- och breddjustering tillåter en flexibel och optimal rättning av bilbarnstolen till barnets storlek. Ett nytt luftventilationssystem garanterar en behaglig sittemperatur även på varma dagar.

Det optimerade fällbara nack- och huvudstödet hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. Huvudet styrs aktivt in i en säker position.

En oumbärlig del av Solution seriens säkerhetskoncept är det 3-positions fällbara nack- och huvudstödet. Det justerbara nack- och huvudstöd flyttar säkert balanspunkten av barnets huvud lätt bakåt och hindrar det från att falla framåt när barnet sover. I händelse av en sidokollision, förblir barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Förutom att förbättra den passiva säkerheten, säkerställer den patenterade nack- och huvudstödet också en bekväm sovställning.

De flesta barn uppnår 55 % av sin totala längd vid 3 års ålder och vid 12 har de nått 89 % av sin längd. Detta resulterar i ett genomsnittligt växande på 60 cm under den period bilbarnstolen används.

För att åstadkomma bästa möjliga skydd och komfort under hela användningsperioden har CYBEX Solution Q3-fix bilbarnstol en integrerad höjd- och breddjustering – en ny säkerhetsfunktion för flexibel och optimal anpassning av stolen till barnets storlek. Med en enhands-mekanism och 11 justeringsmöjligheter kan höjden och bredden på stolen justeras samtidigt. Stolen kan växa upp till 8 cm på bredden och upp till 20 cm på höjden. Därigenom förblir barnet alltid i den optimala skyddszonen för huvud- och axelskydden och känner sig aldrig inklämd, inte ens i slutet av användningsperioden.

Luftventilationssystemet tillhandahåller en angenäm sittemperatur även på varma dagar.

Ytterligare ett tillägg i Solution Q3-fix komfortpaket är ett nät av ventilationskanaler som löper genom ryggstödet och sätesdelarna. Luft kan cirkulera genom ventilationshål frampå stolen och under stolsskyddet och leds bort från barnet genom ytterligare öppningar i ryggstödet. Detta garanterar en angenäm sittemperatur även på varma dagar.


Det optimerade linjära sidokollisionsskyddet (L.S.P. System Plus) absorberar kollisionskraften på ett mycket tidigt stadium.

Den nya breddjusteringen arbetar hand i hand med L.S.P. System Plus - ett optimerat linjärt sidokollisionsskydd. Kraften av en sidokollision kollision minskas därigenom systematiskt med de extra säkerhetskuddar och med axel- och huvudskyddet. Samtidig absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position.

 

ISOFIX anslutningssystemet ger förbättrad säkerhet och stabilitet och enkel "ett-klick" montering.

Bilbarnstolens ISOFIX-anslutningar, klickar du enkelt på bilens ISOFIX-fästen. Anslutningarna kan lätt fällas in så stolen också är kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

 

Längd / Bredd / Höjd: 405 / 540 / 625 mm
Vikt: 7,6 Kg
ECE R44/04, Grupp 2/3, 15 - 36 kg, Från 3 till 12 år
Tyget kan maskintvättas i 30 °
Utvecklad och designad i Tyskland

Cybex Solution Q3-Fix, Mystic Pink

Cybex Solution Q3-Fix, Mystic Pink
Delbetalning: läs mer
Ej i lager
Cybex Solution Q3-Fix, Mystic Pink
Artnr: 517000093
Fabrikat: Cybex

Fraktklass 1 - läs mer

logo
2 699 SEK/st
Cybex

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se