Produkter » Barn-i-Bil » Bältesstolar från 4år >> » Cybex Solution X2-fix Silver Line, Purple Rain
Cybex Solution X2-fix Silver Line, Purple Rain


Cybex Solution X2-fix Silver Line, Purple Rain

Tack vare sina många innovativa säkerhetsfunktioner har bilbarnstolen Solution X2-fix fått toppmärket och det absolut högsta betyg som någonsin tilldelas av Stiftung Warentest och ADAC i bilbarnstolstestet 6/2011. Den uppnådde också det högsta betyget ”MYCKET BRA" i sidokollisiontestet. Solution X2-fix tilldelades även de åtråvärda kvalitetsstämpeln och den bästa rekommendationen "Best Buy" av den brittiska konsumentorganisationen WHICH?

Det viktigaste elementet i säkerhetskoncept för Solution-serien är det CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstödet som hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. Solution X2-fix är även utrustat med extra sidokuddar, liknade sidokrockkuddear, som effektivt absorberar energin av en sidokollision och garanterar maximalt skydd i händelse av en sidokollision. ISOFIX anslutningen ökar ytterligare stabilitet och säkerhet. Stolen är i även kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

3-positions nack- och huvudstödet hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen.

CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstöd ger optimalt skydd vid en sidokollision. Denna revolutionerande teknologi flyttar säkert balanspunkten av barnets huvud något bakåt och hindrar den från att falla framåt när barnet sover. I händelse av en sidokollision, är barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Dessutom har det CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstödet en bekväm sovställning och ger därmed en säkrare och mer fridfylld resa.

Det optimerade linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P. System Plus) absorberar kollisionskraften på ett mycket tidigt stadium.

Kraften av en sidokollision absorberas i en linjär serie av reaktioner genom användningen av sidokuddarna och längs axel- och huvudskyddet. Samtidig absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position.

ISOFIX anslutningssystemet ger förbättrad säkerhet och stabilitet och enkel "ett-klick" montering.

Bilbarnstolens ISOFIX-anslutningar, klickar du enkelt på bilens ISOFIX-fästen. Anslutningarna kan lätt fällas in så stolen också är kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

 

Längd / Bredd / Höjd: 450, 555, 660-820 mm
Vikt: 7 Kg
ECE R44/04, Grupp 2/3, 15 - 36 kg, Från 3 till 12 år
Tyget kan maskintvättas i 30°
Utvecklad och designad i Tyskland

Cybex Solution X2-fix Silver Line, Purple Rain

Cybex Solution X2-fix Silver Line, Purple Rain
Delbetalning: läs mer
Ej i lager
Cybex Solution X2-fix Silver Line, Purple Rain
Artnr: 515117007
Fabrikat: Cybex

Fraktklass 1 - läs mer

logo
Kampanjvara
Pris: 2 499 SEK 1 680 SEK/st
Cybex

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00


Avvikande öppettider:

Midsommarafton 10-14
Midsommardagen STÄNGT
 

Vi har
"det mesta för de minsta"

____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se


Sommarkampanj med Ecster 2018

Köp nu. Betala i september! Kampanjen gäller 15 maj till och med 30 juni 2018