Produkter » Barn-i-Bil » Bältesstolar från 4år >> » Cybex Solution Z-Fix Plus, Passion Pink
Cybex Solution Z-Fix Plus, Passion Pink


Cybex Solution Z-Fix Plus, Passion Pink

! Plus-versionen har fått sitt karakteristiska utseende genom ett exklusivt, mycket slitstarkt tyg med en twill effekt i en denim look. !

Den innovativa Solution Z-Fix kombinerar de många åren av erfarenhet av en framgångsrik Grupp 2/3 bilbarnstolsfamilj med de senaste upptäckterna av material och säkerhetsforskning och CYBEX PLATINUM:s ikoniska design.

- Optimerad lutande huvudstöd (patenterad)
- Automatisk höjd och bredd justering (12 positioner)
- Optimerad linjärt sidokrockskydd (LSP System Plus)
- CYBEX säkerhetsinlägg
- ISOFIX Connect System
- Luftventilationssystem

Utrustad med 12 höjdinställningar och automatisk breddjustering kan huvud och axelskydd justeras för att uppfylla varje barns individuella utrymmebehov. Dess förmåga att drivas med bara en hand gör det snabbt och enkelt för föräldrarna att justera. Det patenterade, lutande nackstödets konstruktion säkerställer att barnets huvud ligger kvar i säkerhetszonen. Detta är särskilt viktigt vid en sidokollision, där huvudstödet och L.S.P. System Plus ger ditt barn bättre skydd. I kombination med det energiabsorberande skalet reduceras krafterna från en sidokollisionskollision med cirka 25% och barnets huvud styrs aktivt till en säker position tack vare CYBEX Safety Pads. Solution Z-Fix är utrustad med ISOFIX Connect för enkel installation och extra stabilitet och säkerhet. Säkerhet för ditt barns komfort, även vid körning på heta dagar, svalar sätets luftventilationssystem nerför sätet till en bekväm temperatur. Bilstolens lutande ryggstöd anpassar sig perfekt till baksätets vinkel, vilket gör lösningen Z-Fix det perfekta valet för ditt barn med säkerhet och komfort i åtanke.

Det optimerade fällbara nack- och huvudstödet hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. Huvudet styrs aktivt in i en säker position.

En oumbärlig del av Solution seriens säkerhetskoncept är det 3-positions fällbara nack- och huvudstödet. Det justerbara nack- och huvudstöd flyttar säkert balanspunkten av barnets huvud lätt bakåt och hindrar det från att falla framåt när barnet sover. I händelse av en sidokollision, förblir barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Förutom att förbättra den passiva säkerheten, säkerställer den patenterade nack- och huvudstödet också en bekväm sovställning.

De flesta barn uppnår 55 % av sin totala längd vid 3 års ålder och vid 12 har de nått 89 % av sin längd. Detta resulterar i ett genomsnittligt växande på 60 cm under den period bilbarnstolen används.

Solution Z-Fix växer med ert barn från 3 till 12 års ålder. Med en enhands-mekanism och 12 justeringsmöjligheter kan höjden och bredden på stolen justeras samtidigt.

Luftventilationssystemet tillhandahåller en angenäm sittemperatur även på varma dagar.

Ytterligare ett tillägg i Solution Z-Fix komfortpaket är ett nät av ventilationskanaler som löper genom ryggstödet och sätesdelarna. Luft kan cirkulera genom ventilationshål frampå stolen och under stolsskyddet och leds bort från barnet genom ytterligare öppningar i ryggstödet. Detta garanterar en angenäm sittemperatur även på varma dagar.


Det optimerade linjära sidokollisionsskyddet (L.S.P. System Plus) absorberar kollisionskraften på ett mycket tidigt stadium.

Den nya breddjusteringen arbetar hand i hand med L.S.P. System Plus - ett optimerat linjärt sidokollisionsskydd. Kraften av en sidokollision kollision minskas därigenom systematiskt med de extra säkerhetskuddar och med axel- och huvudskyddet. Samtidig absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position. Solution Z-Fix erbjuder ökad säkerhet vid en sidokollision. Det minskar kraften hos en sidokollision i kombination med det energiabsorberande skalet med cirka 25%.

 

ISOFIX anslutningssystemet ger förbättrad säkerhet och stabilitet och enkel "ett-klick" montering.

Bilbarnstolens ISOFIX-anslutningar, klickar du enkelt på bilens ISOFIX-fästen. Anslutningarna kan lätt fällas in så stolen också är kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

Z-Fix kombinerar två tyger på ett unikt sätt.

Ett tyg är extremt mjukt och mysigt, särskilt på insidan av sätet. Slitstarkt tvåfärgigt tvillingseffektmaterial används runt skalet. Denna kombination garanterar att din lilla har en bekväm resa. Samtidigt passar det perfekt in i en modern bil.

 

Längd / Bredd / Höjd: 405 / 530 / 625 mm
Vikt: 7,2 Kg
ECE R44/04, Grupp 2/3, 15 - 36 kg, Från 3 till 12 år
Tyget kan maskintvättas i 30 °
Utvecklad och designad i Tyskland

Cybex Solution Z-Fix Plus, Passion Pink

Cybex Solution Z-Fix Plus, Passion Pink
Delbetalning: läs mer
I lager
Cybex Solution Z-Fix Plus, Passion Pink
Artnr: 519003042
Fabrikat: Cybex

Fraktklass 1 - läs mer

logo
Kampanjvara
Pris: 3 395 SEK 2 995 SEK/st
Cybex

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

 

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se