Produkter » Barn-i-Bil » Tillbehör » Diono Car Essentials Pack
Diono Car Essentials Pack


Diono Car Essentials Pack

Ett pack från Diono som innehåller följande bilstolstillbehör:

EASY VIEW
Easy View är den suveräna och omåttligt populära baksätesspegeln som ger en perfekt vinkel för att se det bakåtvända barnet i baksätet. Vill du också kunna se ditt barn i mörket i bilen, kolla då på den mer avancerade Easy View Plus.

Easy View roterar 360 grader med hjälp av en kula och en hållare och har en stor konvex spegelyta (19 cm) som ger en så bra vinkel att man kan se barnet oberoende av hur det rör sig i sin bilbarnstol.

Eftersom Easy View kan sättas fast mitt på nackstödet är det lätt att övervaka ditt barn från förarens backspegel. Det är lätt att sätta fast och att justera Easy View. Den har en stark, men ändå lätt konstruktion, där själva spegeln är gjord av barnsäker plast.

- Roterar 360 grader
- Lätt att justera
- 19 cm konvex spegelyta
- Är krocktestad

GRIP IT
Den här fantastiska mattan ser till att en bilbarnstol inte halkar på sätet i bilen. Den höga och breda designen skyddar sätet från revor och skrapskador.

Eftersom Grip It är tvättbar, är den perfekt att använda med små och stora barn, i alla sorters bilstolar, alla sorters bilar.

För att vara säker på att Dionos produkter inte utgör någon fara för någon passagerare, har Grip It genomgått en krocktest.

- ISOFIX kompatibel
- Krocktestad
- Tvättbar
- Vikt: 480g
- Storlek: 58x48x48 cm

SUN STOP
Barn som sitter bakåtvänt, får ofta solen i ögonen via bakrutan – lösningen är Sun Stop som just skyddar från solsken i bakrutan.

Den smarta designen gör att Sun Stop alltid behåller sin form, vilket gör den skrynkelfri när den sätts på rutan. Det finmaskiga materialet filtrerar solstrålar och skadliga UV-strålar, men ger ändå föraren fri sikt.

Den passar i alla sorts bilar och sätts snabbt och enkelt fast på rutan.

SUN STOPPERS
Sun Stoppers är solskydd i 2-pack för sidofönstrerna i bilen. Den smarta designen gör att Sun Stopper alltid behåller sin form, vilket gör den skrynkelfri när den sätts på rutan. Dess unika finmaskiga material skyddar både framåt- och bakåtvända barn från solen. Enkel att sätta fast och passar alla sorts bilar.

Diono Car Essentials Pack

Diono Car Essentials Pack
Delbetalning: läs mer
I lager
Diono Car Essentials Pack
Artnr: 14085-2
Fabrikat: Diono

Fraktklass 4 - läs mer
Kampanjvara
Pris: 549 SEK 499 SEK/st
Diono

  TillbakaButiken/Kundtjänst

BACKAPLAN, GÖTEBORG
Färgfabriksg. 1

Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 16.00
Söndag/Helgdag:
11.00 - 16.00

Vi har
"det mesta för de minsta"
____________________

E-handel Kundtjänst:

Mån - Fre: 11.00 - 17.00


kundtjanst@nids4kids.se